Hjælp til booking

Jo tidligere du bestiller, jo billigere er det.

Hvornår skal du booke?

Typisk kan du bestille op til 1 år frem i tiden, men det kan variere på visse ruter. Du kan booke op til 2 timer før afgang.

Valg af sæde

På vores Atlant-rute kan du selv reservere dit sæde ombord, når du bestiller billetten. Vær opmærksom på, at det kun er en reservation, og at vi forbeholder os ret til at ændre sædefordelingen, f.eks. af sikkerhedsmæssige hensyn. På ruter indenrigs i Grønland er det ikke muligt at vælge sæde på forhånd.

Multistop

Ønsker du at bestille en rundrejse med et stop undervejs, skal du vælge "Multistop", når du bestiller.

Du har mulighed for at vælge op til 3 destinationer på én booking. Du kan f.eks. rejse ud fra Nuuk til Ilulissat, og videre fra Ilulissat til København:

Multi1

Bookingnummer og billet

Når du har booket din rejse, modtager du en rejseplan pr. mail. Udskriv papirerne og tag dem med på rejsen, så du altid har dit bookingnummer tæt på dig sammen med pas og andre legitimationspapirer. Tjek rejseplanen grundigt. Er der fejl, skal du kontakte os indenfor 24 timer på websupport@airgreenland.gl eller +299 34 34 34.

Online betaling

Billetten skal betales online, når du bestiller. Du kan ikke anvende Akiliut kort som betalingsmiddel.

Se kreditkortgebyrer »

Booking af grupper

Hvis du vil bestille en grupperejse til 9 personer eller flere, skal du kontakte os på group@airgreenland.gl

Cookies

Airgreenland.dk bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Airgreenland.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på airgreenland.dk

X