Velkommen til
Club Timmisa

Bliv medlem nuLog ind

Nyhed - forbedret Club Timmisa app!

Byd velkommen til den forbedrede Club Timmisa app!

Vi har lyttet til vores medlemmer og kan med glæde præsenterer de nye funktioner, som du allerede nu kan benytte dig af, i Club Timmisa app’en!

For at kunne bruge de nye funktioner i Club Timmisa app’en, skal du sørge for at opdatere app’en, så du har den nyeste version. Det kan du nemt gøre i AppStore eller GooglePlay. Har du brug for hjælp til at opdatere din app eller gerne vil se hvordan du bruger de nye services, kan du se mere her:

OBS: Vær opmærksom på, at det midlertidigt ikke er muligt at checke ind igennem app'en, når man rejser fra København til Kangerlussuaq. Dette er grundet krav om fremvisning af negativ Covid-19 test og Sumut-blanket ved check in i Kastrup lufthavn.

Udvalgte fordele

Gør din rejse nemmere med vores app

Vind et rejsegavekort

Få eksklusive medlemstilbud før alle andre

Få særlige services og deltag i medlemsarrangementer

Få overblik og relevant information med vores app

Når du bliver medlem af Club Timmisa, får du adgang til vores app, som gør det nemt for dig at holde styr på dine rejser. Med appen har du alle dine fordele i lommen, når du rejser – og du kan både se flytider, bestille en ny rejse og læse om vores medlemsfordele.

På den måde bliver appen den rejsepartner, du altid har med, når du rejser med Air Greenland.

Download til Apple  Download til Android

Vind et rejsegavekort på kr. 3.000

Som medlem af Club Timmisa deltager du automatisk hver tredje måned med et lod i vores store lodtrækning om et rejsegavekort på kr. 3.000.

Hvem ved, om du pludselig får mulighed for at besøge familien en ekstra gang eller se nye sider af vores smukke land.

Få eksklusive medlemstilbud før alle andre

Der kan være en hel del penge at spare ved at blive medlem af Club Timmisa. Vi sørger nemlig for, at alle vores medlemmer modtager de allerbedste tilbud på flyrejser.

Du vil altid være blandt de første, der hører om vores gode priser og om særlige tilbud på flyrejser. Du har også mulighed for at vinde billetter til kulturelle begivenheder og få rabat på bagageservice.

Medlemskab af Club Timmisa er gratis

Bliv medlem af
Club Timmisa

Bliv medlem

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Club Timmisa og ombord på vores fly.
På gensyn, når vi skal flyve sammen!