Club Timmisa spørgsmål & svar

Club Timmisa er Air Greenlands kundeklub, der giver vores medlemmer en lang række fordele.

Du tilmelder dig via Club Timmisa app’en, på vores hjemmeside eller ved at kontakte Air Greenlands kundeservice. Når du tilmelder dig Club Timmisa, skal du oprette en medlemsprofil, hvor du skal oplyse:
• Navn
• E-mail
• Postnummer, land og by

Vær særlig opmærksom på, at navnet skal være det samme, der anvendes til booking af rejser. Når man melder sig ind, vil man også blive bedt om at acceptere vores medlemsbetingelser.

Du kan blive medlem af Club Timmisa, når du er fyldt 18 år og ikke er under værgemål.
Du kan downloade Club Timmisa app’en i AppStore eller GooglePlay.

Du kan læse om dine medlemsbetingelser her

For at ændre din e-mailadresse til din Club Timmisa-profil, bedes du henvende dig på clubtimmisa@airgreenland.gl

Det er helt gratis at blive medlem af Club Timmisa.

Du logger ind på din medlemsprofil med din e-mailadresse og et selvvalgt kodeord enten igennem Club Timmisa app’en eller via hjemmesiden.

Når du er logget ind på din medlemsprofil, kan du se dine registrerede rejser, og du har mulighed for at ændre din kontaktoplysninger.

Som medlem af Club Timmisa får du en lang række fordele.
Du kan glæde dig til:

• At være blandt de første, og i nogle tilfælde blandt de eneste, der hører om skarpe priser og særlige tilbud på vores flyrejser.
• At registrere din flyrejse, så du har alle dine rejsetider lige ved hånden.
• Læse aviser og magasiner direkte fra Club Timmisa appen.
• Se flytider, følge et fly og få live opdateringer, hvis der sker ændringer.
• Deltage i vores store lodtrækning om et rejsegavekort på 3.000 kr. hver 3. måned.
• Medlemstilbud på en række særlige services herunder hotelrabatter, bagage afhentning i København med Valizo, særlige tilbud på Pisiffik’s hjemmeside og Flightseeing.
• At checke-in via din mobil op til 24 timer før afgang.
• At deltage i særlige medlemsarrangementer, kun for Club Timmisa medlemmer.
• At få mulighed for at deltage i lodtrækninger om billetter til forskellige arrangementer.

Du kan hente Club Timmisa mobilappen på både Apple Store og Google Play. Søg Club Timmisa i søgefeltet og download herefter appen.
Så har du altid Club Timmisa og dine flyrejser lige ved hånden.

Det kan du tro! Du registrerer din rejse ved at logge på Club Timmisa mobilappen. Klik herefter på ‘Registrer Rejse’ i menuen og indtast dit reservationsnummer.
Dit reservationsnummer er på 6 tegn og kan indeholde både tal og bogstaver.
Husk at trykke ‘tilføj’.

Du kan se dine registrerede rejser under ‘Mine Rejser’.
Hvis du får fejl ved indtastning af rejse, så check venligst at du har indtastet det korrekte bookingnummer og at det navn som er indtastet på bookingen, er det samme navn som i Club Timmisa. Er de forskellige kan der ikke matches.
Hvis du fortsat oplever problemer ved at registrere din rejse, kan du kontakte os på clubtimmisa@airgreenland.gl

Ja, du skal blot indtaste din rejse under ‘Mine rejser’.
Vær opmærksom på at du har mulighed for at registrere en flyrejse indtil 12 måneder efter, at rejsen er gennemført. Du har selv ansvaret for at sikre, at dine flyrejser bliver registreret korrekt.

En betingelse for, at du kan registrere en flyrejse er, at det fulde navn og e-mailadressen tilknyttet rejsen svarer til de oplysninger, der er registreret om dig i Club Timmisa. Rejser der er booket og gennemført efter Club Timmisas lancering den 4. marts 2019 kan registreres. Dette betyder at kun rejser, der er booket, registreret og gennemført efter den 4. marts 2019 udløser et lod, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Ja! Du kan checke-in på mobilen ved at logge på Club Timmisa mobilappen. Klik herefter på ‘Check-in’ i menuen og følg anvisninger herefter.
Husk at have dit reservationsnummer eller e-billetnummer klar.

Ja! Du kan tjekke flytider på mobilen ved at logge på Club Timmisa mobilappen. Klik herefter på ‘Flytider’ i menuen.

Herunder kan du se afgang- og ankomsttider for alle Air Greenland’s afgange, søge efter et bestemt flynummer eller følge et fly og få live opdateringer, hvis der skulle opstå ændringer.

Som medlem af Club Timmisa deltager du automatisk hver tredje måned med et lod i vores store lodtrækning om et rejsegavekort på kr. 3.000.
Rejsegavekortet kan bruges til onlinekøb af flyrejser på vores hjemmeside.
Rejsegavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og er gyldigt 1 år fra det tidspunkt, hvor det sendes til modtageren.

Som medlem af Club Timmisa modtager du automatisk et lod til lodtrækningen hver måned. Derudover kan du optjener du et lod til den næstkommende lodtrækning, når du registrerer og gennemfører en flyrejse.

Pssst...! Vær dog opmærksom på, at hvis din flyrejse består af flere flyvninger tilknyttet samme e-ticketnummer (f.eks. ud- og hjemrejse eller mellemlandinger) betragtes den som én flyrejse, og du optjener derfor ét lod med virkning fra det tidspunkt, hvor hele rejsen både er registreret og gennemført.

Du kan se dine antal lodder under menupunktet ‘;Min profil’, som du finder i menuen. Her kan du også se, hvornår den næste lodtrækning er.

Der trækkes lod blandt alle medlemmer hver tredje måned. Når lodtrækningen er sket, gælder lodderne ikke længere og der vil blive trukket lod mellem de nye man optjener frem til den nye lodtrækning.

Nej. Dit medlemskab er unikt for dig og kan ikke deles med andre.

Du kan til enhver tid melde dig ud af Club Timmisa ved at kontakte Air Greenland på clubtimmisa@airgreenland.gl.
Air Greenland betragter udmelding af Club Timmisa som en tilbagekaldelse af dit samtykke.

Du kan ændre dine kontaktoplysninger under menupunktet ‘Min profil’, som du finder i Club Timmisa app’en eller på vores hjemmeside

Ja, det kan du. Når du åbner et nyhedsbrev fra Club Timmisa kan du klikke på linket “afmeld markedsføring fra Club Timmisa” nederst i hvilket som helst nyhedsbrev.

Når du har afmeldt nyhedsbrevet, vil du ikke længere modtage sidste nyt, tilbud, konkurrencer o.l. fra Club Timmisa.
Hvis du ombestemmer dig og gerne vil modtage nyhedsbreve igen, kan du gentilmelde dig i Club Timmisa app'en, nederst under Profil. Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte clubtimmisa@airgreenland.gl.

Hvis du har glemt dit password, skal du klikke ‘Glemt adgangskode’. Indtast herefter din e-mailadresse i tekstfeltet, hvorefter du vil få sendt en verificeringskode via din mail.

Når din e-mail er verificeret, kan du lave en ny adgangskode.

Dit kodeord skal være mellem 8 og 64 tegn, og skal indeholde mindst 3 af nedenstående:
• Små bogstaver
• Store bogstaver
• Tal
• Symbol

OBS: Vær særlig opmærksom på, at hvis du vil oprette et nyt kodeord via din mobil, skal du åbne tilsendte mail ang. verificeringskode på din mobil og følgende ovenstående proces på din mobil. Det samme gælder for computer. Hvis du vil lave et nyt kodeord via din computer, skal du gennemføre åbne tilsendte mail ang. verificeringskode på din computer og følgende ovenstående proces på din computer.
Hvis du både bruger mobil og computer til at oprette en ny password, vil du få en fejlmelding.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? 

Hvis du har brug for yderligere hjælp til dit Club Timmisa-medlemsskab er du også velkommen til at kontakte os på clubtimmisa@airgreenland.gl