Der er stort pres på vores kundeservice i øjeblikket. Du kan derfor forvente en lang ventetid.

Regler og lovgivning

Air Greenland opfylder som alle andre internationale luftfartsselskaber tiltrådte aftaler om passagertransport. Download og læs mere om dine rettigheder som kunde under menupunkt Dine rettigheder.

Ændringer i tidstabellen

Vi tager forbehold for ændringer i tidstabellen. En årsag til eventuelle ændringer i beflyvningen kan være vejrsituationen i Grønland. Vi varsler eventuelle ændringer så hurtigt som muligt og tilbyder samtidig alternative afgange og ruter end dem, der er bekræftet i rejseplanen.

Såfremt Air Greenland ændrer din rejseplan og den nye rejseplan er ubelejlig for dig, kan du kontakte os via denne formular og anmode om en anden rejseplan eller refusion. Læs mere om vores generelle betingelser i befordringsbestemmelserne herunder.

Mere information om rettigheder

Download Dine rettigheder
Download kontraktvilkår
Download Vilkår for restriktive billetter købt før 17.04.20
Download befordringsbestemmelser

Washingtonkonventionen om kunsthåndværk - CITES-bevis

CITES er en forkortelse af Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora - konvention om international handel med truede arter af vilde dyr og planter.

Et CITES-bevis er en garanti for, at dyret er fanget i fri natur af en grønlandsk fanger eller jæger. 

Alle produkter og dele af CITES-arter skal have et CITES-bevis for at kunne udføres af turister og rejsende fra Grønland og indføres i andre lande - f.eks. Danmark.

Læs mere om CITES-beviset på www.greenland.com eller Naalakkersuisut - Departementet for Miljø og Natur.