Der er stort pres på vores kundeservice i øjeblikket. Du kan derfor forvente en lang ventetid.

Flyskræk

Air Greenland har mere end 50 år på vingerne med beflyvning til og fra et af verdens mest barske områder. Du skal vide, at vi aldrig går på kompromis med sikkerheden. Vores fly er bygget, så de kan modstå selv de mest ekstreme belastninger, og personalet er uddannet til præcis det samme.

Usikker?

Føler du dig usikker? Lider du af flyskræk?  Fortæl det til vores personale ved check-in skranken eller undervejs. Du kan også bede dit rejsebureau om at anføre det i papirerne eller kontakte vores kundeserviceafdeling via vores kontaktformular, hvis du booker online. Ved samme lejlighed anbefaler vi, at du vælger sædet ’aisle’ ved gangen, hvor der er lidt mere luft omkring dig. Når vi ved, hvordan du har det, er vi forberedt på at modtage dig og gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt.

Du er ikke alene

Cirka en tredjedel af flypassagererne føler en snert af utryghed. Du er altså ikke alene.

Vi vil råde dig til at forberede din rejse, så du ikke er stresset fysisk og mentalt, når du er på vej. Mød op i lufthavnen i rigtig god tid, se på dine medpassagerer og lad dig rive med af forventningens glæde.

Uvante lyde

Du kan undervejs høre nogle lyde, som du ikke tidligere har hørt. De skyldes, at vi trimmer flaps eller haleror, eller at landingsstellet foldes ind eller ud. Du kan trygt regne med, at lydene er en garanti for, at alt er, som det skal være. Søg eventuelt oplysninger på dit bibliotek om tekniske funktionaliteter og flyvning.

Vejrtrækningen er vigtig

Turbulens og rystelser opstår i luften over alt i verden. Træk vejret dybt gennem næsen og langt ned i maven. Pust langsomt ud, gentag og gentag. Det er den bedste vej til at få styr på uro og angst. Nogle foretrækker at få beroligende medicin hos deres læge. Alkohol er ikke et middel, der dulmer flyskræk. Faktisk kan det gøre ondt værre.

Bedste råd

Læn dig tilbage. Spænd sikkerhedsbæltet og glæd dig til en tryg flyvning med den mest fantastiske udsigt i verden.