Der er stort pres på vores kundeservice i øjeblikket. Du kan derfor forvente en lang ventetid.

Premium klasser

Hos Air Greenland tilbyder vi Premium klasse på vores flyvninger mellem Danmark og GrønlandPremium klasser

Lounge

I Københavns Lufthavn har du adgang til følgende lounges:

Her kan du slappe af, arbejde eller læse aviser, blade og tidsskrifter. Der er forfriskninger uden beregning.

*OBS: Aspire Lounge er grundet Covid-19 midlertidigt lukket. 

Om bord

På flyet byder vi dig velkommen med en forfriskning, et smil og dagens aviser. Når du har sat dig godt til rette, tilbydes du komfortprodukter. Pladsen er rigelig, sædet er bredt, komfortabelt og lækkert.

Flyver du med Norsaq, vores Airbus 330, kan du tilmed opleve et af branchens nyeste underholdnings-systemer (IFE-systemer). Her tilbydes du et større udvalg af film, på en skærm, skabt til at levere film af højeste kvalitet. Du kan ligeledes gå på opdagelse i nyt og spændende indhold. 

Betjening og servering

Det siger sig selv, at betjeningen er hurtig, imødekommende og venlig. Undervejs tilbyder vi, foruden forfriskninger, en 3-retters menu og et eksklusivt udvalg af forskellige drikkevarer.

Alle vores retter er sammensat af de bedste råvarer og serveres med vine udvalgt til menuen.

Mere bagage

Du må medbringe op til 30 kg. bagage, der får mærket 'prioritet', så den kommer først på bagagebåndene. Derudover må du medbringe to styk håndbagage med maksimale mål på hver 55 x 40 x 23 cm og med en samlet vægt på 8 kg. Det gælder både på flyvningen mellem Grønland og Danmark og på dine flyvninger indenrigs i begge lande. Håndbagagen skal vises og eventuelt kontrolvejes ved check-in.

Opgradering

Læs mere om opgradering og hvilke betingelser der gælder de enkelte billetter på vores side om Opgradering, ændring og refundering