Der er stort pres på vores kundeservice i øjeblikket. Du kan derfor forvente en lang ventetid.

Service ombord

Tiden flyver, når du oplever god service, spiser et dejligt måltid, bliver underholdt, køber ind og ikke mindst slapper godt af i sædet. Spørg endelig kabinepersonalet, hvis du har brug for en pude eller tæpper undervejs.

Mad og drikke

Indenrigs:

På længere flyvninger med Dash-8 byder vi på kaffe, te, juice eller vand. På korte ture og med helikopter serverer vi en god udsigt og et varmt smil. Kontakt endelig kabinepersonalet, hvis du har brug for lidt væske.

Mellem Grønland og Danmark:

Vi tilbyder uden beregning drikkevarer, et måltid og naturligvis kaffe eller te.

Særlige ønsker om vegetarretter, mad til børn og babyer bestilles, når du booker din rejse. Der serveres ikke fisk i menuerne på økonomi klassen.

Under billetkøb har du mulighed for at bestille baby- eller børnemenu, og vegetarmenu.

Det er ligeledes muligt at bestille følgende specialmåltider så som glutenfri eller laktosefri mad.

Specielle måltider kan bestilles ved online booking ved at henvende dig til vores kundeserviceafdeling via denne formular, eller til det rejsebureau hvor rejsen er købt.

Bestillinger til specielle måltider skal være modtaget og bekræftet af Air Greenland senest 48 timer før afgang fra København.

Dette gælder såvel for ruterne København-Kangerlussuaq samt Kangerlussuaq-København.

Mellem Island og Grønland:

der serveres kaffe, the og sandwich på turen.

Multi allergi

Er der mange madprodukter du ikke kan tåle kan løsningen være at medbringe egen mad, da der ikke kan leveres måltider efter særlige behov og ønsker.

Underholdning

På alle flyvninger mellem Grønland og Danmark tilbyder vi et varieret program af underholdning. Film, musik, tegnefilm og musikkanaler. Læs mere i SULUK, der er placeret i sædelommen foran dig. Det er også der, du finder høretelefoner til fri afbenyttelse.

OBS: På flyvninger med andre selskaber end Air Greenland kan vi ikke garantere, at der er mulighed for at se film, høre musik eller handle toldfrit. Vi beklager!

In-flight magasin

Magasinet SULUK byder på dejligt læsestof i en lækker indpakning og på tre sprog. Det handler om Grønland, kultur, events og meget mere. Du finder det sidste nye SULUK i kundeklub app'en Club Timmisa. Du kan også finde tidligere plus seneste udgivelse af SULUK online.

Kom frisk frem

Vi er til for dig! Kontakt vores personale, hvis du undervejs føler dig utilpas. Allerede nu – før rejsen – får du et par tips med på luftvejen: Drik rigeligt vand eller juice, klæd dig i løstsiddende tøj og indbyg både en god vane og lidt tidsfordriv: Fem minutter hver time kan du med fordel lave små bøj- og stræk øvelser med både arme og ben. Du kan eventuelt rejse dig fra sædet og gå lidt frem og tilbage i mellemgangen – selvfølgelig med respekt for dine medpassagerer og personalet.

Jetlag

Forskellige tidszoner, forskellige reaktioner! Din krop kan ikke læse urets visere, den reagerer på sin egen måde. Du kan opleve søvnproblemer, maveproblemer, hovedpine og træthed, når du lander efter en flyvning over forskellige tidszoner.

Værst er det, når rejsen går fra vest mod øst – fx fra Grønland til Danmark. En rejse mod øst betyder færre timer i døgnet.

Et par tips: Sov så meget som muligt undervejs på flyet og følg døgnrytmen på destinationen allerede ved ankomsten. Hold ud og drik rigeligt med vand og juice.