Billettyper

Vi tilbyder forskellige billettyper og er sikre på, at du kan finde en der passer til netop dit behov.

Covid-19: Læs om særlige vilkår og betingelser for ombookning af restriktive billetter her

Ombord hos Air Greenland har vi to forskellige klasser, Økonomi og Business, og to forskellige billettyper, Restriktiv og Fleksibel. Hvilken klasse og type, du skal vælge, afhænger af dine behov og rejsemønstre.

 

"Takuss bedste pris restriktiv" er en separat billettype, der findes på udvalgte afgange, og er det billigste alternativ. Samme regler som Økonomi restriktiv, bortset fra at en ’Takuss bedste pris’-billet er en sammenhængende rejse. Alle strækninger skal benyttes, du kan f.eks. ikke springe en strækning over. Hvis du ikke møder op til en afgang, bliver den resterende del af rejsen annulleret.

Restriktiv eller Fleksibel?

Vil du gerne have en fleksibel afrejsedato, som du kan ændre eller få refunderet op til 2 timer før afgang, hvis dine planer pludselig ændrer sig, så anbefaler vi en Fleksibel billet. Hvis du derimod har en fast afrejsedato og ikke forventer ændringer, er en Restriktiv billet den rigtige for dig.
Navne på billetterne kan ikke ændres.

Restriktiv

Kan købes op til 1 uge før afgang forudsat, at disse billettyper ikke er udsolgte. Hvis disse billettyper er udsolgte, vil de ikke fremgå under bookingprocessen.
Kan ikke ændres eller refunderes. Hvis du annullerer billetten, bliver kun de ubenyttede lufthavnsafgifter refunderet. En restriktiv billet er det billigste alternativ.

Opgradering af Restriktiv:

Økonomi Restriktiv billetter kan opgraderes til Business Restriktiv. Ved opgradering betaler man prisforskellen mellem Økonomi Restriktiv og Business Restriktiv. Du kan selv opgradere din billet online under ’Min flybillet’ hvor priserne også vil fremgå. Ved henvendelse til Kundeservice vil der udover prisforskellen være et betjeningsgebyr på 300 DKK. 

Du kan opgradere din billet online gebyrfrit op til 2 timer før afrejse. Såfremt der er pladser og ekstra catering, er det også muligt at opgradere til Business Restriktiv i lufthavnen ved check in, mod et engangsbeløb på 3.500 DKK.

Vi gør opmærksom på, at Takuss Restriktiv ikke kan opgraderes til Business.

Fleksibel

Kan købes op til 2 timer før afgang, såfremt der er tilgængelige pladser på de ønskede ruter.
Op til 2 timer før afgang kan du frit ændre afrejsedato/-tid, eller få billettens fulde pris refunderet, hvis du annullerer den. Du kan selv foretage ændringer ved at logge ind via bookingboksen på forsiden, på fanebladet "Ændre flybillet", eller du kan kontakte os eller dit rejsebureau. Der opkræves et refunderingsgebyr på 100 kr. Læs mere under "Ændring af billet" » 

Opgradering af Fleksibel:
Fleksible billetter kan, såfremt der er pladser på business class, opgraderes mod gebyr mellem den fleksible billet til business class.

Økonomi eller Business?

På vores flyvninger mellem Danmark og Grønland er flyet delt op i to klasser, Økonomi og Business. Økonomi er det billigste alternativ, hvor vores gode service selvfølgelig er inkluderet, og hvis du vil have ekstra komfort og fordele, kan du vælge Business.

Økonomi:
Med Økonomi får du:

  • Gratis mad og drikkevarer ombord
  • 20 kg. ind-checket bagage og 1 stk. håndbagage
  • Børn mellem 2 og 11 år får 50% rabat af voksenprisen, og spædbørn under 2 år (uden eget sæde) får 90% rabat

Business:
Med Business får du:

  • Gratis mad og drikkevarer ombord
  • God komfort i brede sæder med god benplads forrest i flyet
  • 30 kg. ind-checket bagage og 2 stk. håndbagage
  • Lounge-adgang i Københavns Lufthavn
  • Dagens aviser ombord
  • Ikke mulighed for børnerabat

OBS! Det er ikke muligt at booke spædbørn på Business. Såfremt du vil rejse med et spædbarn på Business, skal spædbarnet bookes som barn. Der tildeles ikke automatisk et sæde til spædbørn, selvom de bookes som barn - såfremt du ønsker et sæde tildelt, efter bookingen er foretaget, skal Air Greenlands Callcenter kontaktes på websupport@airgreenland.gl eller på telefon +299 701212. Bemærk at der ingen børnerabat er på Business.

Til eller fra en bygd i Grønland?

Skal du rejse til eller fra en bygd, kan du booke forbindelse med helikopter minimum 2 timer før planlagt afgang. Reglerne er de samme som for økonomi, fleksibel. Det er gratis for spædbørn under 2 år på samtlige ruter fra og til bygderne.

Er du over 65 år eller førtidspensionist?

Air Greenland tilbyder rabat for pensionister/førtidspensionister på restriktive billetter. Du kan få op til 33% rabat af normalprisen på en restriktiv billet. Rabatten afhænger af, hvilken rute og sæson på året, du rejser. 

Rabat på indenrigsruter i Grønland gælder året rundt, mens den på rejser til og fra Grønland gælder uden for højsæsonerne.

Pensionistrabat for rejser til og fra Grønland gælder i disse perioder:

07. januar 2019 – 10. april 2019
24. april 2019
 – 14. juni 2019
19. august 2019 – 13. december 2019
06. januar 2020 – 31. marts 2020
20. april 2020 – 14. juni 2020
17. august 2020 – 14. december 2020

For at booke din billet: Vælg Senior (+ 65). Skal du rejse med andre voksne eller børn skal søgning efter seniorbilletten ske uafhængig af booking af de øvrige billetter. Husk at medbringe dit pensionistkort, hvis du er førtidspensionist.

Vær opmærksom på, at seniorbilletter ikke altid er det billigste alternativ, da der kan være kampagnepriser på vores alm. billetter. Senior billetter tilbydes i en begrænset mængde, og der beregnes normalpris hvis Senior billetter er udsolgt.