Business Class

Hos Air Greenland tilbyder vi Business Class på vores flyvninger mellem Danmark og GrønlandBusiness Class

Lounge

I Københavns Lufthavn har du adgang til følgende lounges:

Her kan du slappe af, arbejde eller læse aviser, blade og tidsskrifter. Der er forfriskninger uden beregning.

Om bord

På flyet byder vi dig velkommen med en forfriskning, et smil og dagens aviser. Når du har sat dig godt til rette, tilbydes du komfortprodukter. Pladsen er rigelig, sædet er bredt, komfortabelt og lækkert.

Flyver du med Norsaq, vores Airbus 330, kan du tilmed opleve et af branchens nyeste underholdnings-systemer (IFE-systemer). Her tilbydes du et større udvalg af film, på en skærm, skabt til at levere film af højeste kvalitet. Du kan ligeledes gå på opdagelse i nyt og spændende indhold. 

Betjening og servering

Det siger sig selv, at betjeningen er hurtig, imødekommende og venlig. Undervejs tilbyder vi foruden forfriskninger, aperitif og avec, en 3-retters menu og du siger bare selv til, hvis du har brug for en drink fra vores eksklusive udvalg af drikkevarer.

Alle vores retter er sammensat af de bedste råvarer og serveres med vine udvalgt til menuen.

Mere bagage

Du må medbringe op til 30 kg. bagage, der får mærket 'prioritet', så den kommer først på bagagebåndene. Derudover må du medbringe to styk håndbagage med maksimale mål på hver 55 x 40 x 23 cm og med en samlet vægt på 8 kg. Det gælder både på flyvningen mellem Grønland og Danmark og på dine flyvninger indenrigs i begge lande. Håndbagagen skal vises og eventuelt kontrolvejes ved check-in.

Opgradering

Fleksible billetter kan, såfremt der er plads på business class, opgraderes mod gebyr mellem den fleksible billet til Fleksibel Business Class.

Restriktive Økonomi Restriktiv billetter kan opgraderes til Business Restriktiv. Ved opgradering betaler man prisforskellen mellem Økonomi Restriktiv og Business Restriktiv. Du kan selv opgradere din billet online under ’Min flybillet’ hvor priserne også vil fremgå. Du kan opgradere din billet online gebyrfrit op til 2 timer før afrejse.

Såfremt der er pladser og ekstra catering, er det også muligt at opgradere til Business Restriktiv i lufthavnen ved check in, mod et engangsbeløb på 3.500 DKK eller ved henvendelse til kundeservice mod et betjeningsgebyr på 300 DKK.

Det er ikke muligt at nedgradere fra Restriktiv Business Class.