Fly 'n sleep

Overnat i Kangerlussuaq, inden du flyver videre på din rejse.

 

 

 

Fly ’n sleep – gør et ekstra stop og få en billigere rejse

 

 

Fly 'n sleep

Til dig som har god tid når du skal på ferie eller besøge familie i Danmark tilbyder Air Greenland nu produktet Fly 'n sleep. Fly 'n sleep er en ekstra billig afgang mellem København og Nuuk, Sisimiut eller Ilulissat, hvor der på vejen er en overnatning i Kangerlussuaq. Priser fra kun 1.995 DKK (one-way), du skal dog selv tilkøbe overnatningen i Kangerlussuaq. 

Husk at stoppet i Kangerlussuaq giver dig også fantastiske muligheder for at opleve Russel Gletsjeren ved indlandsisen eller bare gå en tur i den fantastiske natur.

Book i god tid, så du er sikker på at få plads. 

Oplev Kangerlussuaq

Fly 'n Sleep er en fantastisk mulighed for at blive mange grønlandske oplevelser rigere - og det endda undervejs på din flyrejse.

Brug dit ophold i Kangerlussuaq på at opleve den majestætiske Russell gletsjer og nyd synet af Indlandsisen, eller tag på vandretur i Kangerlussuaqs bagland og nyd den storslåede arktiske natur lige udenfor lufthavnen.

Find flere oplevelser i Kangerlussuaq >>

Oplev København

København bugner af oplevelser for både store og små. Fra genbrugsbutikker til high-fashion. Fra street food til Michelinrestauranter. En sejltur i Københavns kanaler, udendørsklatring eller hvad med en frisk dukkert i havnebadet?

I København er mulighederne talrige og spænder vidt - uanset om du er på besøg med familien, venner eller på egen hånd.

Find flere oplevelser i København >>

Book flybillet i god tid

Ved at planlægge din rejse tidligt, er det større chance for at finde Fly n' sleep på de dage der passer dig bedst.

For at gøre det nemmere at finde Fly 'n sleep billetter har vi markeret Fly 'n sleep afgangene i vores online booking flow.

 

Overnat på Old Camp i Kangerlussuaq for kun 395,- pr. person inkl. morgenmad

Kangerlussuaq er en lille bygd, som rummer Grønlands største internationale lufthavn, derfor ligger de fleste overnatningsmuligheder tæt på lufthavnen.

I samarbejde med Albatros Arctic Circle har vi mulighed for at tilbyde dig en overnatning på Old Camp i Kangerlussuaq for kun 395 kr. pr. person på delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, transfer til/fra Old Camp og Wi-Fi.

Sådan booker du:

Du booker din overnatning direkte hos Albatros Arctic Circle ved at sende en mail til info@aac.gl eller ringe på +299 84 10 16. Ved booking skal du nævne Fly ’n Sleep samt oplyse antal personer, dato, flynummer og ankomsttidspunkt.

 

Vil du hellere bestille fly og overnatning samlet?

I samarbejde med Grønlands Rejsebureau og Old Camp i Kangerlussuaq kan du booke fly og hotel samtidig, så du selv slipper for at booke overnatning. Det er inklusive morgenmad og koster fra kun 2.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Når hotel og fly bookes samtidig, er du samtidig sikret af Pakkerejseloven.

Bestil samlet hos Grønlands Rejsebureau >>

Rejs trygt over atlanten

Af hensyn til Covid-19 virussen har Air Greenland igangsat en række forskellige foranstaltninger i tæt samarbejde med myndighederne.

Vores passagerers sikkerhed og velfærd er vores største bekymring, og derfor følger vi enhver udvikling nøje for at tilpasse situationen.

Husk, når du skal rejse tilbage til Grønland, skal du medbringe følgende i Københavns lufthavn:

 • Dokumentation for at du er færdigvaccineret
 • Bopælsattest eller andet der dokumenterer, at du er bosiddende i Grønland (gælder for uvaccinerede borgere, der er bosiddende i Grønland)
 • Medbringe mundbind til rejsen og bære det under rejsen, på fly og i lufthavnen, samt under transport til primære opholdssted. Kravet gælder for 12+ år.

Du kan læse mere på vores Covid-19 side og på corona.nun.gl

Fly'n Sleep - Gør din rejse nemmere med vores app

Brug app'en under din rejse, og hav alt relevant information lige ved hånden.

Dine fordele:

 • Book din rejse direkte i appen
 • Få overblik over dine rejser og flytider
 • Check-in direkte i appen
 • Få dit boardingkort direkte i appen
 • Få adgang til aviser og magasiner under din rejse

Download til Apple  Download til Android

Betingelser

 • Baggage 20 kg indchecket baggage og et stk håndbagage inkluderet.
 • Overnatningen i Kangerlussuaq købes separat og er ikke inkluderet i prisen for flybilletten.
 • Flybilletten kan ikke ændres eller refunderes efter 24 timer fra købstidspunktet.
 • Mad kun inkluderet på flyvningen mellem København og Kangerlussuaq, på andre flyvninger serveres kaffe og småkage.
 • Fly ‘n sleep er en enkeltrejse, men du kan selvfølgelig købe Fly ‘n sleep begge veje.
 • Bemærk venligst, at booking af overnatning på Old Camp foretages mellem dig og Albatros Arctic Circle. Air Greenland kan ikke tilbyde hjælp til booking eller reservation af værelse. Air Greenland kan heller ikke garantere tilgængelighed af værelser.