Flyv til Grønland morgen, middag eller aften

Titusinder af isfjelde, midnatssol, fjorde og skærgårde, vidtstrakte fjeldlandskaber, indlandsisen og den knastørre arktiske luft med uendelig sigtbarhed – samt kulørte små byer og bygder med venlige og imødekommende mennesker. Klar til ferie i Grønland?

I år kan du flyve på sommerferie i Grønland på det tidspunkt, der passer bedst for dig. Vi har afgange fra København til Kangerlussuaq på tre tidspunkter i løbet af dagen.

Med afgangen kl. 09:15 lander du i Kangerlussuaq 09:55 lokal tid og kan være tidligt fremme på din destination.

Vores afgang fra København kl. 11:00 hver tirsdag og torsdag giver dig mulighed for at nå frem fra næsten over alt i Danmark og komme med ombord.

Eller vælg vores aftenfly med afgang 21:30. Så lander du i Kangerlussuaq kl. 22:10 lokal tid – og kan starte ferien med en lys arktisk sommeraften.

Også hjemad kan du vælge mellem tre afgange fra Kangerlussuaq: 11:40, 13:10 og 23:10. Vælger du den sene afgang, kan du spare en sidste overnatning på din ferie og lande i København næste morgen kl. 07:30.

Aftenflyvningen mellem København og Kangerlussuaq retur tilbyder vi mandag og fredag i sommer-højsæsonen samt omkring påske og jul.

Velkommen ombord!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og vær blandt de første til at modtage gode tilbud og nyttig information fra Air Greenland.

Ja tak - tilmeld mig