Oplev verden med Air Greenland

New York - Paris - Seattle

Grønlands Rejsebureau introducerer nu en ny type pakkerejse for dig, der bor i Grønland og har appetit på oplevelser, med Island som springbrættet ud til den store verden.

Air Greenland bringer dig fra Nuuk til Keflavik, hvor der er en overnatning inkluderet i pakken, og herfra flyver du med Icelandair til en af de spændende destinationer New York, Paris eller Seattle. 

1000 kr. i medlemsrabat! 

Som medlem af Club Timmisa kan vi endda tilbyde dig 1000 kr. i rabat på rejsen! Hvis du oplyser dit Club Timmisa medlemsnummer ved bestilling hos Grønlands Rejsebureau, får du 1000 kr. i rabat, ganske enkelt.

Priseksempler - med Club Timmisa medlemsrabat

  • New York fra 10.595 kr. - med Club Timmisa rabat: fra 9.595 kr.
  • Seattle fra 11.945 kr. - med Club Timmisa rabat: fra 10.945 kr.
  • Paris fra 8.195 kr. - med Club Timmisa rabat: fra 7.195 kr.

Bliv medlem af Club Timmisa

Er du endnu ikke medlem af Air Greenlands kundeklub, Club timmisa, så er her alle tiders gode grund til at blive det. Udover at kunne få 1000 kr. i rabat på udvalgte pakkerejser fra Grønlands Rejsebureau, er Club Timmisa medlemmer også de første til at høre om nye produkter og tilbud fra Air Greenland, har mulighed for at købe en række produkter til meget fordelagtige medlemspriser hos pisiffik.gl, og mange andre fordele.

Det er naturligvis helt gratis at være medlem af Club Timmisa. Som klubmedlem får du også adgang til din personlige side på Club Timmisa portalen, hvor du kan se de lodder du optjener ved at rejse med Air Greenland, og som giver dig chancen for at vinde rejsegavekort hvert kvartal, og se en oversigt over medlemstilbud, arrangementer og særlige fordele fra Air Greenlands partnere.