Norsaq igen på vingerne

I dag flyver Norsaq igen efter, at den har været ude til planlagt vedligehold, og fremover vil oplevelsen over Atlanten være lidt anderledes. Udover sædvanligt vedligehold er kabinen frisket yderligere op, med elementer som understreger Norsaqs tilhørsforhold til Grønland.

 

Mange af vores kunder fortæller om, at fornemmelsen af at være på vej hjem starter med Norsaq – det er vi meget stolte af - og derfor vil vi gerne forstærke fornemmelsen af vores hjemland i flyet. Derudover vil vores øvrige passagerer, som er gæster i Grønland også få en fornemmelse af, at de er på vej til et helt særligt land.” fortæller kommerciel direktør Maliina Abelsen.

 

Nyt for øjne og øre

Når du træder ind i kabinen vil man se, at væggene er blevet dekoreret med grønlandske myter. Designet er udviklet i samarbejde med Grønlands første animator Christian Rex, som også står bag et udvalg af animationsfilm om de grønlandske myter, som kan ses på Air Greenlands Facebookside.

Udover myterne er der installeret nyt stemningslys og nykomponeret boarding musik, som tematiserer over oplevelsen af en ishule. I lyset er der leget med farverne fra den gulorange midnatssol og isens blå og turkisgrønne nuancer.

I løbet af 2018 vil der ligeledes komme nyt entertainment system i hele kabinen.

 

Nyt for smagsløgene

Madkonceptet er også ændret og i de næste to måneder afprøves et nyt madkoncept, hvor der serveres en frisk sandwich, en frugt og en muslibar, og til kaffen en kage. Den nye mad serveres i en pose, så passagererne selv kan vælge, hvornår de vil spise. Derudover vil det blive nemmere at komme rundt, mens serveringen er i gang, da bakken udgår.

 

En anden del af det nye madkoncept består af specialproduceret rugbrødssnack med vilde kvan fra Grønland, som erstatter de nuværende pretzel. Bolcherne på indenrigsruterne udskiftes også med specialproduceret kvanbolcher, der også vil kunne købes ombord på Norsaq i taxfreesortimentet.

 

Vi får meget feedback på maden i dag - det har stor betydning for vores kunders samlede rejseoplevelse. Derfor starter vi også med at prøve det nye madkoncept af, og bede om vores kunders vurdering. Viser undersøgelsen, at kunderne foretrækker det gamle koncept, går vi tilbage.” fortæller Maliina Abelsen.

 

Kunderne kan afgive sin stemme på www.airgreenland.gl/nerisassat.