Vind store præmier med Air Greenland før og under PANAM 2018.

Vind billetter til PANAM 2018

Vi er gået sammen med Minik og Aku for at finde de bedste håndbold tricks i Grønland. Se filmen med Aku og Minik på vores Facebook og hør hvad du skal gøre.

Aku og Minik vurderer de bedste tricks og belønner dem med billetter til Grønlands indledende kampe. Send dit bedste trick, tackling, indspil til stregen eller andet til panam@airgreenland.gl og du er med i lodtrækningen. Vi finder vinderne senest den 10. juni.

Kom klædt i rødt, når du skal til PANAM kampe og vær med i konkurrencen om billetter til semifinalen og finalen

I Air Greenland opfordrer vi alle til at komme i rødt til kampene, så vi udover en festlig stemning kan skabe en visuel flot kulisse for kampene.

Tag et billede af dig selv klædt i rødt i arenaen og post det på Facebook med #airgreenland eller send billedet til panam@airgreenland.gl og så er du med i konkurrencen om billetter til semifinalen og finalen. Vi trækker vinderen fredag den 22. juni 2018.

Vind et rejsegavekort på DKK 10.000

Før Grønlands 4 første kampe under PANAM har du mulighed for at være blandt de 3 heldige tilskuere, som kan spille sig til finalen i Air Greenlands straffekastkonkurrence. I finalen er der et rejsegavekort på DKK 10.000 i spil. Kom ned til Air Greenlands stand i hallen i tidsrummet 18:45 til 19:15 og få et lod til konkurrencen. Klokken 19:20 trækker vi de 3 heldige vindere, som skal skyde på mål. Vi afvikler konkurrencen 19:30.

Af de 3 tilskuere kommer den med flest point ud af 10 skud videre til finalen. Straffekastkonkurrencens finale afholdes torsdag den 21. juni kl. 19:30.