ILIK foreningsrejser

Sammen om nye oplevelser

I Air Greenland ønsker vi at bidrage til, at foreninger kan komme ud og opleve mere, udvikle sig, dele viden, skabe fællesskab og relationer og dyrke fælles interesser. Samtidig har vi en forståelse for, at det kan være svært at få det hele til at passe, når man er flere der rejser sammen. Derfor gør vi det nemt for dig og din forening med ILIK Foreningsrejser.

Ilik Foreningsrejser henvender sig til officielt anerkendte foreninger, sportsklubber, skoler eller andre uddannelsesinstitutioner med sportslige, kulturelle eller uddannelsesmæssige formål.

 

Ilik Foreningsrejser er opdelt i tre overordnet kategorier, nemlig Ilik Sport, Ilik Uddannelse og Ilik Kultur.

 

Udfyld formularen for at anmode om en Ilik Foreningsrejse. Når i har udfyldt formularen vil den blive sendt direkte til vores grupperejseansvarlige hos Grønlands Rejsebureau, som vil kontakte jer efterfølgende.

 

Bemærk at vi kun tilbyder Ilik Foreningsrejser på Air Greenlands eget rutenet. Rejseperioden er helårlig og vi anbefaler at i booker rejsen i god tid. Jo tidligere rejsen bookes, jo større sandsynlighed er der for ledige pladser. Når i har sendt jeres anmodning, er der svarfrist på 3 hverdage.

Navne på rejsende

  • Navne på alle rejsende skal indsendes senest 14 dage før afrejse i vinterperioden: 1. januar – 14. juni & 16. august til 31. december.
  • Navne på alle rejsende skal indsendes senest 30 dage før i sommerperioden: 15. juni til 15. august.
  • Navneændring kan ske op til en uge før afgang mod gebyr på 900 DKK pr. rejsende.

Kontakt

Har du spørgsmål til Ilik Foreningsrejser eller andre grupperejser?

 

Du er velkommen til at kontakte Grønlands Rejsebureau. Skriv til group@greenland-travel.gl eller ring til +299 70 11 07