Hvorfor vælge Air Greenland?

Air Greenland er en stor virksomhed med en bred vifte af aktiviteter, lige fra passagerflyvninger til charteropgaver, til turismebranchen. Grønlands nationale luftfartsselskab Grønlandsfly blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 60 år gennemlevet en rivende udvikling. Læs mere om Air Greenlands historie her.


Grunden til at du burde vælge Air Greenland som dit fortrukne flyselskab i Grønland er at flyselskabet byder på et rejse med fuld service, der har leveret sikre, pålidelige og komfortable rejsetjenester til passagerer i og omkring Grønland.

 

En af de vigtigste fordele ved at flyve med Air Greenland er, at flyselskabet tilbyder passagererne gratis måltider om bord. Det betyder, at passagererne ikke behøver at bekymre sig om at købe mad og drikkevarer om bord eller medbringe deres måltider. I stedet kan de læne sig tilbage, slappe af og nyde den mad og de drikkevarer, der tilbydes af flyselskabet.

 

Air Greenland sørger også for, at passagererne er dækket ind fra starten til slutningen af deres rejse. Dette omfatter bl.a. at stille hotelværelser til rådighed for passagererne i tilfælde, hvor flyvningerne er forsinkede eller aflyst på grund af barske arktiske vejrforhold.Et andet vigtigt fordel ved at flyve med Air Greenland er at vi er bevidste om vores rolle i klimaudfordringerne, og hver dag søger vi mere bæredygtige tiltag.
Med flådefornyelse og indkøbspolitiker, som sætter strenge krav til os selv, har vi udarbejdet en strategi for vores bæredygtige tiltag.


Air Greenlands bæredygtighedsstrategi understøtter vores overordnede mission som er at løfte Grønland ved at forbinde vores kultur, natur og infrastruktur med resten af verden på en bæredygtig måde.


Da Air Greenland er ejet af Selvstyret og dermed det grønlandske folk, hviler der et stort ansvar for at vi tager del i at løfte samfundsopgaverne i tæt samarbejde med nogle af vores interessenter som spænder fra myndigheder, uddannelsesinstitutioner, kultur- og idrætsorganisationer og iværksættere samt innovatører.


Vores bæredygtighedsstrategi tager udgangspunkt i vores vision:


Vi vil være det naturlige førstevalg, der løfter Grønland. Vi vil sikre hverdagen og skabe eventyret. Vi gør det bæredygtigt


Læs mere om Air Greenlands bæredygtig tiltag her.