Cookies og Personoplysninger

Cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

  • Hvad er Cookies?

    En cookie er en lille passiv tekstfil der gemmes i din computers browser, når du besøger et website. Cookies gemmes automatisk af din browser medmindre du specifikt har sat den til at afvise dem. Det kan du læse mere om nederst på denne side.

    Fordelen ved cookies er, at de genkender dig når du vender tilbage til et website. Cookies kan indeholde bogstaver og tal men lagrer ikke personlige oplysninger uden dit samtykke. En cookie kan ikke indeholde vira da den ikke er en applikation.

  • Typer af Cookies

    Det er udbredt praksis at skelne mellem første- og tredjeparts cookies.

    En førsteparts cookie findes direkte på den side du besøger - i dette tilfælde airgreenland.dk. Tredjeparts cookies leveres af tredjepart, som for eksempel Google Analytics.

  • Hvad bruges cookies til?

    På airgreenland.dk bruger vi cookies til en ting:

    - at samle oplysninger om dit brug af sitet så vi kan forbedre din oplevelse

  • Tredjeparts cookies

    Vi bruger Google Analytics til at analysere vores besøgendes adfærd på siden. Den information der indsamles gemmes på Googles servere rundt om i verden.

    Læs her hvordan du kan deaktivere tracking af Analytics.

  • Hvor længe lagres en cookie?

    Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk "lever " en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.

  • Hvordan blokerer jeg / sletter jeg cookies?

    Du kan altid blokere eller slette cookies fra din computer. Herunder finder du en guide til dette i de mest gængse browsere.

    Internet Explorer 9
    Klik ‘Funktioner’ menuen, vælg ‘Sikkerhed’ og klik på ‘Slet historik’. Klik herefter på ‘Slet cookies’.

    Google Chrome
    Klik på Chrome menuen i øverste højre hjørne og vælg ‘Funktioner’, herefter ‘Ryd data’. Sæt hak i boksen ‘Slet cookies og andre plugin data’ og ‘Ryd cachen’. Klik ‘Ryd browser data’.

    Mozilla Firefox
    Klik på ‘Historik’ og vælg ‘Ryd historik’. Sæt hak i ‘Cookies’ og ‘Cache’ boksene og klik ‘Ryd nu’.

    Safari
    Klik på ‘Safari’ i topmenuen og vælg ‘Indstillinger’. Vælg ‘Privacy’ i menuen og vælg ‘Ryd webside data’.

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Air
Greenland A/S (Air Greenland) som dataansvarlig som led i vores markedsføring og salg.

Ved at acceptere "Sådan behandler vi dine personoplysninger" samtykker du til, at Air Greenland
kan behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med de nedenfor beskrevne formål.
Denne behandling omfatter udarbejdelse af profiler på baggrund af de beskrevne oplysninger
med henblik på markedsføring af Air Greenland.

  • Vores behandling af personoplysninger

    Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er dit samtykke og vores mulighed for at kunne leve op til vores aftale med dig, herunder at levere de oplysninger, ydelser og tilbud, du har valgt.

  • Videregivelse

    Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Air Greenland, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav.

  • Overførsel til USA

    For at kunne levere nyhedsbreve med de ønskede oplysninger om ydelser og tilbud, bruger vi Mailchimp som underleverandør. Mailchimp befinder sig i USA, som har tilsluttet sig Privacy Shield, som er grundlaget for overførslen til USA. Se oplysninger om Mailchimps tilslutning til Privacy Shield.

  • Opbevaring

    Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve op til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

  • Dine rettigheder

    I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Deltagelsen i Air Greenlands nyhedsbrev er frivilligt, og du har ret til at trække dit samtykke til deltagelse tilbage. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte info@airgreenland.gl. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og vær blandt de første til at modtage gode tilbud og nyttig information fra Air Greenland.

Ja tak - tilmeld mig