1921

Sponsorater

Air Greenland har en sponsorpolitik om at yde bidrag til projekter som gavner vores virksomhed og det grønlandske samfund. Vi søger at bidrage til bæredygtig turisme, hvor den lokale erfaring er en væsentlig faktor.

Vi spiller en afgørende rolle i den grønlandske infrastruktur, og den rolle i samfundet er både en stor ære og et stort ansvar. Historisk set har Air Greenland bidraget - ikke alene til at opretholde sammenhængskraften i samfundet – men også til en lang række projekter og samfundsgavnlige formål i Grønland. Det er vi rigtig stolte af. En forudsætning for de sponsorater vi giver er, at det vi engagerer os i, både skaber værdi for Air Greenland og det grønlandske samfund. Derfor har vi valgt, at indgå flere og større længerevarende sponsoraftaler.


For at sikre at flest mulige får gavn af Air Greenlands sponsorater har vi valgt at indgå flere og større faste samarbejdsaftaler med forbund, foreninger og kultur institutioner i Grønland. De aftaler som allerede er indgået kan du læse mere om i nedenstående.

Hvordan får jeg eller vi en fast sponsoraftale med Air Greenland?

Vil du gerne have en fast sponsoraftale med Air Greenland, så beder vi dig først og fremmest tage stilling til, hvordan en sponsoraftale med din organisation opfylder følgende kriterier:

Hvor stor er den geografiske dækning af aftalen? Fx. kun Nuuk, hele Diskobugten, Sydgrønland, Nordgrønland, Østgrønland etc.

  • Hvor mange i landet vil få glæde af aftalen?
  • Vil aftalen bidrage til at understøtte bæredygtig turismeudviklingen?
  • Vil aftalen sikre at flere vil kunne rejse billigere?
  • Er der et langsigtet potentiale ved at indgå i sponsoratet?
  • Hvordan kan Air Greenland opnå synlighed hos målgruppen i forbindelse med sponsoratet?

Når du har gjort dig tanker om dette, så er du meget velkommen til at sende en ansøgning til sponsor@airgreenland.gl.

Vi vil bestræbe os på at svare alle henvendelser, og glæder os til at læse din ansøgning.

Tourist Hike

Turisme

Vi har faste samarbejdsaftaler med Visit Greenland (Grønlands Turistråd), således at vi sammen kan bidrage til en øget turisme i Grønland. Det falder både i tråd med vores forretningsmæssige mål, og gavner det grønlandske samfund og turismeerhverv.

 

Visit Greenland

Ønsker du sponsorerede billetter i forbindelse med presse og mediedækning eller andet journalistisk indhold omhandlede Grønland, så har vi valgt at samarbejde med Visit Greenland, som du kontakter via dette link

Csr Hundeslæde

Corporate Social Responsibility (CSR)

Fonden for Entreprenørskab

Air Greenland har forlænget vores sponsoraftale med Fonden for Entreprenørskab med yderligere 2 år.

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Dette støtter rigtig fint op omkring vores CSR-indsats inden for uddannelse i Grønland.

 

Vi sponsorere med rejser for elever og undervisere i folkeskolen, fordi vi gerne vil gøre en forskel på det niveau.

Derfor går alle CSR-midler frem til 2021 til Fonden for Entreprenørskab.

 

Læs mere om Fonden for Entreprenørskab her

Sport Acr

Sport

Som hovedsponsor for Artic Circle Race er vi rigtig stolte af, at være med til, at fremme frivilligheden og udvikle talenter som kan bringe Grønland på landkortet i internationale sammenhænge. Vi støtter også, via Ilik, breddeidrætten i Grønland, fordi idrætten arbejder med nogle sunde værdier og har fokus på især unge mennesker. Derfor hænger idræt og sport godt sammen med vores CSR-politik, der netop har fokus på udvikling og uddannelse af unge mennesker.

 

Arctic Circle Race

Vi har været sponsor for Arctic Circle Race siden 1997, hvor langrendsløbet fandt sted for første gang. Sammen med arrangørerne i Sisimiut bringer vi løberne sikkert frem til byen, lige som vi løser forskellige praktiske opgaver.

Læs mere om Arctic Circle Race her

 

Leif den Lykkelige Marathon

Som et led i at bidrage til udviklingen og sætte fokus på øget turisme i Sydgrønland har vi indgået en sponsoraftale med Leif den Lykkelige Marathon.

Læs mere om Leif den Lykkelige Marathon her

Kultur Maskedans

Kultur

Som hovedsponsor for Grønlands Nationalteater, KNQK (hundeslædevæddeløb) samt sponsor for Akisuanerit Festival og Katuaq (Grønlands kulturhus i Nuuk), der arrangerer forskellige kulturelle begivenheder i samarbejde med lokale kulturarrangører, er vi medvirkende til, at mange kunstnere og kulturpersonligheder kan optræde i Grønland. Vi har igennem tiden desuden støttet en række kulturelle projekter, typisk kulturelle begivenheder, som har en vis bredde og tiltrækker et større publikum.

 

Grønlands Nationalteater

Vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Grønlands Nationalteater for derved at støtte kultur- og teaterforestillinger i hele landet.

Læs mere om Grønlands Nationalteater her

 

Katuaq

Katuaq er hele Grønlands Kulturhus og formålet er at give publikum og kunderne en god kulturoplevelse og en god service kommer i første række. Blandt Katuaqs kulturtilbud er små og store koncerter af alle typer, teater for børn og voksne, kunstudstillinger, biografforestillinger for børn, unge og voksne, foredrag og meget andet.

Air Greenland har en flerårig sponsoraftale med Katuaq.

Læs mere om Katuaq her

 

Taseralik

Air Greenland har indgået en sponsoraftale med Taseralik, kulturhuset i Sisimiut. Formålet med aftalen er at støtte kulturelle aktiviteter i Sisimiut og regionen.

Læs mere om Taseralik her

 

Kalaallit Nunaanni Qimussertartut Kattuffiat, KNQK

Air Greenland har været stolt sponsor af hundeslædevæddeløbet Avannaata Qimussersua i mere end 20 år. Hvert år hjælper vi med at få fløjet hunde og hundeslæder frem til løbsbyen.

Læs mere om KNQK her