Oplev Grønland

Store oplevelser. Små priser.

 

 

 

Fly ’n sleep – gør et ekstra stop og få en billigere rejse

 

 

Fly 'n sleep

Fly ’n sleep tager dig til eventyrlige Grønland med en overnatning i Kangerlussuaq fra kun 1.995,- DKK one-way. Prisen inkluderer 20 kg baggage, mad og drikkelse på flyet. Du skal dog selv tilkøbe overnatningen i Kangerlussuaq.

Stoppet i Kangerlussuaq giver dig også fantastiske muligheder for at opleve Russel Gletsjeren ved indlandsisen eller bare gå en tur i den fantastiske natur.

Du kan vælge mellem tre spændende destinationer: Nuuk, Sisimiut eller Ilulissat.

Book i god tid, så du er sikker på at få plads.  

Besøg Nuuk

Oplev Grønlands hovedstad og et af verdens største og flotteste fjordsystemer.

I Nuuk bor en fjerdedel af Grønlands befolkning. Her finder du hvaler, storslået natur, tradition og myter. I Nuuk kan du nyde både gourmetrestauranter og modebutikker og endda kombinere det med et besøg i byens gamle kvarter.

Læs meget mere om Nuuk her >>    

Besøg Ilulissat

Oplev den berømte Ilulissat isfjord, Diskobugten og meget mere. 

At stå ved fjorden og iagttage de majestætiske isfjelde sejle forbi er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Isfjorden er med god grund optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Prøv fx en sejltur til Isfjordens munding og kom helt tæt på isfjeldene.

Læs meget mere om Ilulissat her >>   

Besøg Sisimiut

Grønlands 2. største by. Oplev kulturen og kør hundeslæde i det fantastiske bagland. 

Grønlands sjæl mærkes meget klart i vores næststørste by, og Sisimiut er skøn at besøge året rundt. Sisimiut er et eksempel på en moderne by, der i den grad tiltrækker mennesker med hang til frisk luft og fysiske udfordringer.

Læs meget mere om Sisimiut her >>  

Book flybillet i god tid

Ved at planlægge din ferie tidligt, kan du finde de billigste tilgængelige billetter på de dage, der passer dig bedst.

For at gøre det nemmere at finde Fly 'n sleep billetter har vi markeret Fly 'n sleep afgangene i vores online booking flow.

 

Overnat på Old Camp i Kangerlussuaq for kun 395,- pr. person inkl. morgenmad

Kangerlussuaq er en lille bygd, som rummer Grønlands største internationale lufthavn, derfor ligger de fleste overnatningsmuligheder tæt på lufthavnen.

I samarbejde med Albatros Arctic Circle har vi mulighed for at tilbyde dig en overnatning på Old Camp i Kangerlussuaq for kun 395 kr. pr. person på delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, transfer til/fra Old Camp og Wi-Fi.

Sådan booker du:

Du booker din overnatning direkte hos Albatros Arctic Circle ved at sende en mail til info@aac.gl eller ringe på +299 84 10 16. Ved booking skal du nævne Fly ’n Sleep samt oplyse antal personer, dato, flynummer og ankomsttidspunkt.

 

Vil du hellere bestille fly og overnatning samlet?

I samarbejde med Grønlands Rejsebureau og Old Camp i Kangerlussuaq kan du booke fly og hotel samtidig, så du selv slipper for at booke overnatning. Det er inklusive morgenmad og koster fra kun 2.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Når hotel og fly bookes samtidig, er du samtidig sikret af Pakkerejseloven.

Bestil samlet hos Grønlands Rejsebureau >>

 

 

 

Unikke oplevelser i Kangerlussuaq

 

Fly 'n Sleep er en fantastisk mulighed for at blive mange grønlandske oplevelser rigere - og det endda undervejs på din flyrejse. 

 

Brug dit ophold i Kangerlussuaq på at opleve den majestætiske Russell gletsjer og nyd synet af Indlandsisen, eller tagpå vandretur i Kangerlussuaqs bagland og nyd den storslåede arktiske natur lige udenfor lufthavnen.

 

Rejs trygt over atlanten

Af hensyn til Covid-19 virussen har Air Greenland igangsat en række forskellige foranstaltninger i tæt samarbejde med myndighederne.

Vores passagerers sikkerhed og velfærd er vores største bekymring, og derfor følger vi enhver udvikling nøje for at tilpasse situationen.

Når du skal rejse til Grønland skal du medbringe følgende i Københavns lufthavn:

 • Dokumentation for at du er færdigvaccineret
 • Bopælsattest eller andet der dokumenterer, at du er bosiddende i Grønland (gælder for uvaccinerede borgere, der er bosiddende i Grønland)
 • Medbringe mundbind til rejsen og bære det under rejsen, på fly og i lufthavnen, samt under transport til primære opholdssted. Kravet gælder for 12+ år.

Du kan læse mere på vores Covid-19 side og på corona.nun.gl

Fly 'n Sleep - Gør din rejse nemmere med vores app

Brug app'en under din rejse, og hav alt relevant information lige ved hånden.

Dine fordele:

 • Book din rejse direkte i appen
 • Få overblik over dine rejser og flytider
 • Check-in direkte i appen
 • Få dit boardingkort direkte i appen
 • Få adgang til aviser og magasiner under din rejse

Download til Apple  Download til Android

Betingelser

 • 20 kg indchecket baggage og et stk håndbagage inkluderet.
 • Overnatningen i Kangerlussuaq købes separat og er ikke inkluderet i prisen for flybilletten.
 • Flybilletten kan ikke ændres eller refunderes efter 24 timer fra købstidspunktet.
 • Mad kun inkluderet på flyvningen mellem København og Kangerlussuaq, på andre flyvninger serveres kaffe og småkage.
 • Fly ‘n sleep er en enkeltrejse, men du kan selvfølgelig købe Fly ‘n sleep begge veje.
 • Bemærk venligst, at booking af overnatning på Old Camp foretages mellem dig og Albatros Arctic Circle. Air Greenland kan ikke tilbyde hjælp til booking eller reservation af værelse. Air Greenland kan heller ikke garantere tilgængelighed af værelser.