4146

mandag den 15. april 2024


Air Greenland udvider sit sponsorat med Katuaq

Air Greenland har udvidet sponsoratet med Katuaq til og med 2026 og understreger ambitionen om at være den foretrukne rejsepartner for kulturlivet.

Den nye sponsoraftale, der blev indgået i denne uge, markerer et forstærket samarbejde mellem Air Greenland og Katuaq, hvilket understøtter begge parters engagement i kulturlivet. Som en del af aftalen er Air Greenland blevet Tuukkaq-sponsor med en støtte på 300.000 kroner til og med 2026. 

 

Derudover er aftalen udvidet så Katuaq har mulighed for at ansøge om rejser under Air Greenlands Ilik-program. Ilik-rejser giver rabat på flybilletter og er målrettet foreninger og institutioner som arbejder med kultur, sport, skoler og uddannelsesmæssige initiativer.   

- For os er partnerskabet med Katuaq et naturligt og oplagt match. Vi deler ambitionen om at være facilitator for store oplevelser. Ved at udvide vores engagement, så ønsker vi at støtte op om det store arbejde Katuaq gør for at berige landet med kultur, udtaler Marketingchef i Air Greenland, Katja Vahl.

 

Katuaq, Grønlands kulturhus’ direktør, Ivaaq Kriegel, er tilfreds med aftalen og hensigtserklæringen, som vil give yderligere fleksibilitet i forhold til afvikling af flere kulturarrangementer på kysten.

- Det er os en stor glæde at det gode og mangeårige samarbejde mellem Air Greenland og Katuaq fortsat kan udvikles. Vi finder det spændende, at vi fortsat kan samarbejde med at udvikle kunsten og arbejdet med kulturen. Samarbejdet åbner gode muligheder for fremskridt og udvikling. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde, siger Ivaaq Kriegel, direktør i Katuaq.