Vi oplever i øjeblikket afvigelser i trafikprogrammet. Læs mere

Sponsorater

 

Air Greenland spiller en afgørende rolle i den grønlandske infrastruktur, og den rolle i samfundet er både en stor ære og et stort ansvar. Historisk set har Air Greenland bidraget - ikke alene til at opretholde sammenhængskraften i samfundet  – men også til en lang række projekter og samfundsgavnlige formål i Grønland. Det er vi rigtig stolte af. En forudsætning for de sponsorater vi giver er, at det vi engagerer os i, samtidig skaber en værdi for Air Greenland.

Turisme

Vi har faste samarbejdsaftaler med Visit Greenland (Grønlands Turistråd), der arbejder for den samme sag som Air Greenland, nemlig at bringe flere turister til Grønland. Vi samarbejder bl.a. om fælles PR-indsats med det formål at skabe international opmærksomhed på Grønland som feriedestination. Herudover samarbejder vi om et fælles nyhedsbrev rettet mod internationale markeder. Det falder både i tråd med vores forretningsmæssige mål, og gavner det grønlandske samfund og turismeerhverv. 

Visit Greenland 

Ilik Foreningsrejser

Vi ønsker at hjælpe grønlandske foreninger med at komme ud at rejse, f.eks. til grønlandsmester-skaber, på teater- og udstillings-turnéer og til mange andre aktiviteter.

Sport

Som Nanoq sponsor for Arctic Winter Games 2018 og som hovedsponsor for Artic Circle Race er vi rigtig stolte af, at være med til, at fremme frivilligheden og udvikle talenter som kan bringe Grønland på landkortet i internationale sammenhænge. Vi støtter også, via Ilik, breddeidrætten i Grønland, fordi idrætten arbejder med nogle sunde værdier og har fokus på især unge mennesker. Derfor hænger idræt og sport godt sammen med vores CSR-politik, der netop har fokus på udvikling og uddannelse af unge mennesker. 

Arctic Circle Race

Vi har været sponsor for Arctic Circle Race siden 1997, hvor langrendsløbet fandt sted for første gang. Sammen med arrangørerne i Sisimiut bringer vi løberne sikkert frem til byen, lige som vi løser forskellige praktiske opgaver.

Arctic Circle Race

Kultur

Som hovedsponsor for KNQK (hundeslædevæddeløb), Akisuanerit Festivalen (musikfestival) og kultursponsor for Katuaq (Grønlands kulturhus i Nuuk), der arrangerer forskellige kulturelle begivenheder i samarbejde med lokale kulturarrangører, er vi medvirkende til, at mange kunstnere og kulturpersonligheder kan optræde i Grønland. Vi har igennem tiden desuden støttet en række kulturelle projekter, typisk kulturelle begivenheder, som har en vis bredde og tiltrækker et større publikum.

Akisuanerit Festival

Akisuanerit Festival

Katuaq

Katuaq

KNQK

KNQK

Hvordan søger du?

 Du skal gå ind på sponsor.airgreenland.dk og hvis du har spørgsmål til vores sponsoransøgningsside så kan du skrive til marketing@airgreenland.gl.