1914

Uddannelse i Air Greenland

Som en af landets største virksomheder, mener vi at vi har et ansvar om at styrke den lokale erfaring. Derfor har vi en målsætning om at have omkring 50 elever og lærlinge årligt i hele koncernen. Vi har elever i stort set alle vores afdelinger og virksomheder


Vores uddannelsesstrategi tager afsæt i koncernen og den enkelte medarbejder.

 

Strategien forpligter og har også en indvirkning på den måde, vi tænker uddannelse. Vi har en vision om at løfte Grønland, så vores uddannelsesindsatser favner derfor bredt, og er både målrettet den enkelte medarbejder, kundeoplevelsen og samfundets behov. Vi ønsker fortsat at være et attraktivt valg for unge, der vælger at uddanne sig, og vi investerer langsigtet, når vi udvikler kompetencer.

Vi tilbyder pladser til elever og lærlinge, som skal i gang med en praktisk uddannelse, og tilbyder også elevpladser til studerende på de akademiske uddannelser, som handelsskolen tilbyder.

 

Derudover har vi studerende i praktik, ligesom vi tilbyder pladser til studerende, der skal i gang med at skrive deres afsluttende opgave eller speciale.

 

Læs mere her om de forskellige uddannelser, vi tilbyder i organisationen

Uddannelser i Air Greenland

Benjamin 202218 JPG (1)

Pilot

Som pilot vil du være med til at tilrettelægge og gennemføre dagens flyvninger. Foruden selve flyvningen er du også med til at sikre, at maskinen du snart skal operere lever op til standarderne, og om det er sikkert at gå i luften.

Læs mere

AB P1580 (2)

Flymekaniker

Som flymekanikerelev bliver du en del af et team, som sikrer trafikken mellem byer og bygder i hele Grønland. Du vil være med til forebyggende vedligehold af vores fly og helikoptere, som sikrer at de kan komme i luften efter planen, og du vil være med til fejlsøgning, når det går galt.

Læs mere

Cabin Crew

Cabin crew

Som kabinepersonale-elev lærer du at håndtere situationen ombord og dit ansvar for dine passagerers sikkerhed. Du kommer også til at lære alt om at give en fantastisk service til dine passagerer, og hvor vigtigt det er, at de er godt til rette under deres rejse med os.

Læs mere

Traffik Thala

Trafikassistent

Som trafikassistent er du med til at sikre, at vores passagerer har en god oplevelse før og efter flyvningen. Du kommer til at stå for check-in, boarding samt at passagererne er nødvendigt oplyste, hvis der er udfordringer med deres rejse.

Læs mere

Terminalarbejder

Terminalarbejder

Terminalarbejderen er en stilling, som består af to, overordnede retninger; fragtterminalen og lastefolk. I fragtterminalen vil du komme til at håndtere post og fragt. Lastefolkene arbejder blandt andet med losning og lastning af fly og klargøring af bagage.

Læs mere

AU Elev

Akademiuddannelsen

Vores AU-elever får indblik i en bred vifte af fagområder og opgaver. Arbejdet varierer afhængigt af den linje, du har valgt at tage på Greenland Business School, men fælles for de tre linjer er: det administrative arbejde, kundeservice og forskellige IT-systemer.

Læs mere

IT Billede (1)

IT-supporter

Som IT-supporter vil du komme til at lære om it-systemer inden for kontorområdet. Det kan fx være telefoner, computere og kopimaskiner. Du lærer at finde fejl, at reparere og installere it-udstyr. Dit arbejde er at udvikle, opbygge eller vedligeholde it-systemer.

Læs mere

Gastronomi

Gastronomi uddannelse

Air Greenland tilbyder praktikplads til gastronomi uddannelse, hvor du kan lære at tilberede og servere mad i kantiner. En vigtig del af arbejdet går ud på at sammensætte måltider og du bliver oplært i de arbejdsopgaver, som hører til uddannelsen.

Læs mere