Boston

Boston spiller en afgørende rolle i den amerikanske historie. Byen var epicenteret for begivenheder som Boston Tea Party, Slaget ved Bunker Hill og mange andre vigtige øjeblikke under kolonitiden og den tidlige republikanske æra. Freedom Trail, en sti gennem byen, forbinder 16 historiske steder og giver besøgende mulighed for at dykke ned i USA's historie.

Boston er et kulturelt knudepunkt med et væld af museer, teatre og kunstgallerier. Isabella Stewart Gardner Museum, Museum of Fine Arts og Boston Symphony Orchestra er blot nogle af de steder, der beriger byens kulturscene.

Boston byder også på grønne åndehuller som Boston Common og Public Garden, hvor lokale og besøgende kan slappe af og nyde naturen midt i byens travlhed. Charles River Esplanade er et populært sted for gåture og udendørs aktiviteter.

Med hold som Boston Red Sox (baseball), Boston Celtics (basketball) og New England Patriots (fodbold) er byen et paradis for sportsfans. Fenway Park, den ældste baseballbane i USA, er et must-visit for enhver sportsentusiast.

Oplevelser i Boston

Freedom Trail og Historiske Højdepunkter

Træd i de historiske fodspor på Freedom Trail, der fører dig gennem mere end 16 vigtige steder, herunder det ikoniske Massachusetts State House og Old North Church. Boston er en levende lærebog i amerikansk historie.

 

Harvard og Cambridge

Besøg det verdensberømte Harvard University i nabobyen Cambridge. Udforsk de historiske universitetsbygninger og lær om de visionære sind, der har formet nationen.

Arnold Arboretum

Gå en tur gennem Arnold Arboretum og oplev en oase af natur midt i byen. Dette skjulte paradis byder på smukke haver og en afslappende atmosfære.

 

Isabella Stewart Gardner Museum

Træd ind i Isabella Stewart Gardner Museum, et kunstnerisk skatkammer med værker fra verdenskunstens mesterværker. Et kulturelt gemmested, der vil fortrylle enhver kunstelsker.

VIDSTE DU AT


Boston Common, anlagt i 1634, er verdens første offentlige park

Boston Public Library er det første offentlige bibliotek i USA og har en samling af mere end 23 millioner genstande

Alexander Graham Bell foretog det første telefonopkald i historien i Boston i 1876

Boston Marathon, der startede i 1897, er verdens ældste årlige maratonløb

FAKTA


Hjemsted for nogle af verdens mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner, herunder Harvard University og Massachusetts Institute of Technology (MIT)

Beacon Hill, et af Bostons mest historiske kvarterer, er hjemsted for nogle af de mest velholdte haver i byen

Harvard University, et af verdens mest prestigefyldte universiteter, og John F. Kennedy Presidential Library and Museum er begge beliggende i Boston og bærer på en imponerende intellektuel og politisk arv

Boston Massachusetts Usa Skyline With Bridges An 2023 11 27 05 05 36 Utc

Andre destinationer

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Aviser Og Magasiner Benefitcard

Læs Suluk og mange andre gratis magasiner på din rejse

Group 1445

Få dit bordingpas direkte I appen

Group 1444

Optjen lodder og vind