London

London er hovedstaden og den største by i England og Det Forenede Kongerige. Byen ligger i den sydøstlige del af landet langs floden Themsen.

Dybt forankret i historien, løfter ikoniske landemærker som Big Ben, Tower of London og Buckingham Palace sig majestætisk over byens skyline. Gå på opdagelse i fortiden ved Westminster Abbey, mærk historiens vingesus på Tower Bridge, og oplev den kongelige pragt i Buckingham Palace. Disse monumenter er ikke bare bygninger; de er tidskapsler, der fortæller Londons enestående fortælling.

Dybt under Londons travle overflade skjuler sig de skattekister, som kun de lokale kender til. Tag en tur til Borough Market, hvor farverige boder frister med kulinariske fristelser. Slentre langs de charmerende gader i Covent Garden, fyldt med teatre, butikker og gademusikanter. Gå på opdagelse i Shoreditch og oplev gadekunstens magi eller find ro i Hampstead Heath, en frodig oase midt i byen.

Oplevelser i London

Historie

London har en rig historie, der går tilbage til romertiden, hvor det var kendt som Londinium. Gennem århundreder er det vokset til en global by med betydelig kulturel, økonomisk og politisk indflydelse.

 

Landemærker

Byen er hjemsted for talrige ikoniske landemærker, herunder Tower of London, Buckingham Palace, Parlamentets huse, London Eye og Shard. Disse landemærker tiltrækker millioner af turister hvert år.

 

Kultur

London er et kulturelt centrum med en livlig kunstscene. Den huser verdenskendte museer og gallerier som British Museum, National Gallery og Tate Modern. West End er kendt for sine teatre og musikalsk.

Diversitet

London er kendt for sin kulturelle mangfoldighed. Mennesker fra forskellige etniske grupper og baggrunde bidrager til byens kosmopolitiske atmosfære. Denne diversitet afspejles i køkkenet, festivalerne og kvartererne.

 

Parker og grønne områder

På trods af at være en travl metropol har London mange parker og grønne områder. Hyde Park, Regent's Park og Greenwich Park er blandt de velkendte grønne områder, hvor lokale og besøgende kan slappe af.

 

Sport

Byen har en stærk sportskultur og er vært for store begivenheder som Wimbledon, London Marathon og forskellige fodboldkampe. Wembley Stadium er en kendt arena for sports- og underholdningsbegivenheder.

VIDSTE DU AT


London har en meget gammel undergrundsjernbane, kendt som "The Tube"? Den blev åbnet i 1863 og var verdens første undergrundsjernbane

London har en imponerende samling af mere end 170 museer. Mange af dem er gratis at besøge

London har en rig teaterscene kendt som West End. Det er et af verdens mest prestigefyldte teaterområder og er hjemsted for nogle af de mest berømte forestillinger og musicals, herunder "The Phantom of the Opera," "Les Misérables," og "The Lion King

FAKTA


London er hjemsted for en af verdens ældste og mest berømte markedsgader, Portobello Road Market

Buckingham Palace, den officielle residens for det britiske monarki, har en årlig ceremoni kendt som "Changing of the Guard"

London har mere end 3.000 grønne områder, herunder de berømte Hyde Park, Regent's Park og Greenwich Park

London er vært for den årlige maraton, London Marathon, der tiltrækker tusindvis af løbere fra hele verden

London

Andre destinationer

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Aviser Og Magasiner Benefitcard

Læs Suluk og mange andre gratis magasiner på din rejse

Group 1445

Få dit bordingpas direkte I appen

Group 1444

Optjen lodder og vind