København

Fra historiske slotte til moderne kunst. Fra genbrugsbutikker til high-fashion. Fra street food til Michelinrestauranter. I København er mulighederne talrige og spænder vidt. Museer, natteliv, forlystelsesparker og kulturskatte er blot en del af de oplevelser og aktiviteter den livlige by kan tilbyde. Københavns bydele giver jer mulighed for at opleve forskellige sider af København. Uanset om du er på besøg med familien, venner eller på egen hånd, vil byen og beboerne sørge for, at du ikke kommer hjem uden nogle oplevelser rigere.

Oplevelser i København

Lærerig leg

Står familieferie på programmet, så besøg et af de spændende attraktioner, hvor I kan lære, samtidig med at I har det sjovt sammen. Gå på opdagelse i København i børnenes øjenhøjde. I kan besøge verdener fra vand, land eller luften. Smut forbi Den Blå Planet - Nordeuropas største akvarium med mere end 20.000 fisk og dyr og oplev en verden under vand. Eller besøg Zoologisk Have eller Zoologisk Museum og gå på opdagelse i dyrelivet fra nutiden eller fortiden. Tycho Brahes Planetarium tager jer med på opdagelse i rummet og lader jer betragte stjernehimlen og se en 3D-film.

 

VIDSTE DU AT


Indbyggertal 5,5 mio. i Danmark – heraf bor omkring 1,2 mio. i København
Kun 29 % af Københavns husstande ejer en bil
Der er masser af mikrobryggerier og masser af små hyggelige spisesteder. i 2017 fik 15 restauranter tilsammen tildelt 18 Michelinstjerner
Fristaden Christiania er en by i byen og faktisk en af Københavns største og mest besøgte attraktioner.
Rosenborg Slot i København huser nogle af Danmarks største kulturskatte inkl kronjuvelerne. Slottet blev bygget 1606-1634 af Christian IV som lystslot

FAKTA


Danmarks hovedstad

1,3 millioner indbyggere

Hvert år fejres Grønland i Tivoli omkring den 1. august

639 mennesker pr km2 (i modsætning til Grønlands 0,14 pr km2)

Flere end 300 cafeer

Kåret som verdens bedste storby af Monocle Magazine i 2013

Billede2

Andre destinationer

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Aviser Og Magasiner Benefitcard

Læs Suluk og mange andre gratis magasiner på din rejse

Group 1445

Få dit bordingpas direkte I appen

Group 1444

Optjen lodder og vind