Glacier lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi er en malerisk destination, der tilbyder en perfekt blanding af komfort og vildmark. Vores lodge ligger i det fascinerende grønlandske landskab og byder på en betagende panoramaudsigt over gletsjere, bjerge og de uberørte arktiske omgivelser.

Unik overnatning i enestående omgivelser

Fordyb dig i komforten og roen i vores gennemtænkt indrettede hytter på Glacier Lodge Eqi. Hver hytte er omhyggeligt udformet for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, så du kan slappe af og komme i kontakt med naturen igen.

Et vandrerparadis

At begive sig ud på en vandretur i Eqi betyder, at man fordyber sig i et rige af uberørt skønhed. Når du vandrer gennem stierne, vil du blive behandlet med panoramaudsigt over tårnhøje gletsjere, klippefyldte bjerge og krystalklare fjorde. Du kan endda vandre til det enorme isskjold.

Fra hytten tilbyder vi et udvalg af de bedste vandreture, som området har at byde på.

Bevarelse af den arktiske skønhed: Bæredygtig praksis på Glacier Lodge Eqi

På Glacier Lodge Eqi er selvforsyning en af hjørnestenene i vores bæredygtighedsfilosofi. Ved at udnytte energi fra vores egne solpaneler, forvalte vandressourcerne ansvarligt og købe så lokalt som muligt skaber vi et selvbærende økosystem, der illustrerer vores engagement i bevarelsen af det arktiske miljø.

Eqi er det perfekte sted at lære om klimaforandringer og om, hvordan de påvirker den sarte, arktiske natur. Her kan du se virkningerne med dine egne øjne. Vi bestræber os på at øge bevidstheden om det arktiske miljøs skrøbelighed og betydning og opfordrer vores besøgende til at udvise miljøvenlig adfærd under deres ophold og derefter. Sammen kan vi gøre en positiv indsats for at bevare dette bemærkelsesværdige økosystem for fremtidige generationer.

 

Glacier Lodge Eqi ligger kun en spændende bådtur væk fra Ilulissat.

 

Læs mere om Glacier Lodge her.

VIDSTE DU AT


Ture med hundeslæde kan foregå fra det øjeblik, den første sne er faldet og isen har lagt låg på fjorde og søer. Slædehunde findes kun nord for polarcirklen og i Østgrønland.
Slædernes facon afhænger af, om de skal bruges til kørsel på havis, over fjelde eller i dyb sne.
Gennem mere end 1.000 år er slædehundenes fysik og psyke udviklet, så de i dag er en af de stærkeste arbejdshunde i verden.
Siger kusken ili, ili, ili drejer hundespandet til højre, siger kusken iu, iu, iu skifter retningen og turen går mod venstre.
Husk solcreme med højt faktortal. Solen og refleksionerne er meget stærke.
World Of Greenland og Grønlands Rejsebureau har tilbud, der passer til dig og med udgangspunkt i Kangerlussuaq, Sisimiut samt Ilulissat og andre byer i Diskobugten.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Igloo Lodges Near Ilulissat From Above. Photo Erick Lee Visit Greenland

World of Greenland

World of Greenland er en grønlandsk turistoperatør med base i Ilulissat. Herfra tilbydes et bredt katalog af udflugter til lands, til vands og i luften, året rundt.
Udover oplevelser i Ilulissat, ejer og driver World of Greenland unikke lodges i Diskobugten, heriblandt Glacier Lodge Eqi, Ilimanaq Lodge og Igloo Lodge.
World of Greenland er drevet af at levere store oplevelser til den kvalitetsbevidste rejsende.

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Airplane On Landing Lane In Paamiut. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Greenland Travel

Grønlands Rejsebureau tilbyder oplevelses – og erhvervsrejser. Til Grønland. I Grønland. Og fra Grønland. Deres ekspertise og faglighed gør, at de altid kan tilbyde produkter og løsninger, der passer enhver smag.

Albatros Touring Bus. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Albatros Arctic Circle

Albatros Arctic Circle er et lokalt forankret selskab, som arrangerer ture både i Kangerlussuaq og Sisimiut.

På turprogrammets lange liste står indlandsis moskusokser, hvaler, forladte bygder, hundeslæder, vandreture tilbage i tiden og meget mere.

Hotel Soma Lav

Hotel SØMA

Sømandshjemmet tager et socialt ansvar i byen. Det gør de ved at støtte lokale initiativer løbende og selv stå for en række begivenheder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.