Sejlads

Gå ombord, stå af, gå i land, gå om bord! Men gå aldrig glip af en sejltur i storslået landskab, der slår benene væk under jer.

Grønland til søs

Tiden går i stå ombord på Sarfaq Ittuk, der transporterer mennesker fra Sydgrønland til Diskobugten - og omvendt. Stå af ved de populære steder og byer og se indlandsis i Kangerlussuaq, hovedstaden Nuuk og Ilulissat med den fredede og verdensberømte isfjord. Tag tiden til sightseeing på egen hånd eller hop med på en byrundtur. Sejladsen kan også kombineres med flerstjernet hotelophold i Ilulissat og Sisimiut.

 

Havet har altid været en vigtig del af Grønlands infrastruktur. I dag er sejladser langs kysten smukke genveje til mødet med blåhvide gletsjertunger, grønsorte klipper, majestætiske iskolosser, små hyggelige bygder og storslåede fjeldmassiver.

 

At være verdens største ø kræver sit, og 'landevejen' ligger som en krans omkring landet. Der er ingen asfalterede veje mellem byerne. Al trafik foregår med båd, skib eller fly.

 

Internationale krydstogtskibe har Grønland i kikkerten - og i rejseprogrammer. Et stigende antal lægger til. Eksklusive krydstogter foregår med M/S Fram, der krydser mellem Island og Grønland og selvfølgelig med start og slut i Grønland.

Se bræen kælve

Eqi-bræen - Eqi Sermia - løber ud i isfjorden 70 km nord for Ilulissat. Med båd er det muligt at komme ind til kanten og opleve den kælve store stykker is. Man bliver meget, meget lille og bjergtaget, når bragene lyder med dette wide screen sceneri inden for kort afstand. World of Greenland i Ilulissat arrangerer sejlture over en eller flere dage. Overnat i Glacier Lodge Eqi, der ligger 400 meter oppe i fjeldet med udsigt og udsyn.

 

Har I færre dage til rådighed, anbefaler vi en helikoptertur til Eqip Sermia. Opleves, det bør det!

Sejl ud til frokost

Opholder I jer nogle dage i en by, så bør I unde jer selv en sejltur af kortere eller længere varighed. En tur mellem isbjergene ved Ilulissat, ud til den lille bygd Rodebay, Oqaatsut, hvor I kan nyde et fantastisk måltid i restaurant H8.

VIDSTE DU AT


Grønland strækker sig over 2.166.086 km2.
Landet er 2.670 km langt og 1.050 km på det bredeste sted.
World of Greenland arrangerer sejlture til gletsjere, hvalsafari eller blot en tur ud i det blå.
Grønlands Rejsebureau tilbyder ferier med kystsejladser forår og sommer om bord på Sarfaq Ittuk. Som gæst ombord er det en oplevelse med ingredienser fra hele Grønland.

Arctic Umiaq Line sejler rutefart fra Ilulissat i Nordgrønland til Qaqortoq i Sydgrønland

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Silhuet Of A Sailing Boat Tour In Destination Acrtic Circle. Photo By Aningaaq Rosing Carlsen

World of Greenland

World of Greenland er en 100% grønlandsk virksomhed, dybt forankret i turismen omkring Ilulissat. World of Greenland er drevet af at skabe store oplevelser for deres gæster.

Greenland Travel

Greenland Travel

Greenland Travel tilbyder ferierejser med fantastiske oplevelser i trygge rammer. Rejsebureauet går forrest i udviklingen af Grønlands turisme - og er også Grønlands største erhvervsrejsebureau.

Albatros Touring Bus. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Albatros Arctic Circle

Albatros Arctic Circle er et lokalt forankret selskab, som arrangerer ture både i Kangerlussuaq og Sisimiut.

På turprogrammets lange liste står indlandsis moskusokser, hvaler, forladte bygder, hundeslæder, vandreture tilbage i tiden og meget mere.

Her kan du komme på sejlture

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.