Igloo lodge

Uanset om du søger spændende eventyr eller et fredeligt tilbagetog, tilbyder dette arktiske fristed en port til både det ydre og det indre rige. Så kom, fordyb dig i det ekstraordinære, og lad Igloo Lodge antænde den gnist af inspiration, der er i dig.

En aften under nordlyset

Opførelsen af en iglo er et kærlighedsarbejde og en kunstform, der er gået i arv gennem Inuit-generationer. Med intet andet end deres bare hænder og den rigelige mængde sne og is til deres rådighed lavede de iglo’er, der gav varme, beskyttelse og et fristed midt i de mest barske forhold.


Når du sætter dig til rette i din egen personlige iglo, kan du tage et øjeblik til at reflektere over arven fra inuitfolket. Ærgrer deres bemærkelsesværdige evne til at trives i et af verdens hårdeste miljøer, og lad deres historie inspirere dig til at omfavne modstandsdygtighed, opfindsomhed og den tidløse visdom, der findes i harmoni med naturen.


Selv om vi hylder den unikke oplevelse af at bo i en iglo, forstår vi, at ekstreme vejrforhold lejlighedsvis kan udfordre selv de mest frygtløse opdagelsesrejsende. Hvis den arktiske kulde bliver for intens, kan du være sikker på, at den hyggelige hytte står til rådighed som et alternativ.

Vores dygtige personale står klar til at vejlede og hjælpe dig og sørge for din komfort og sikkerhed under hele dit ophold.

Oplevelser langt væk fra civilisationen

På Igloo Lodge tilbyder ekstraordinære ture et glimt af den rå skønhed, den rige kultur og de spændende eventyr, der venter i Grønlands frosne rige. Vælg din vej, og lad det arktiske landskab udfolde sine hemmeligheder og efterlade dig med minder, der vil vare hele livet.

 

Hytten er omhyggeligt designet med din komfort for øje og giver dig et hyggeligt sted, hvor du kan slappe af og nyde omgivelsernes ro. Hytten er udstyret med moderne bekvemmeligheder, komfortable siddepladser og panoramavinduer og tilbyder et indbydende sted at hygge sig med en god bog, deltage i meningsfulde samtaler med andre eventyrere eller blot nyde den betagende udsigt over den arktiske vildmark.

 

Igloo Lodge ligger kun en hyggelig snowcat-tur væk fra Ilulissat.

Læs mere om Igloo Lodge her

Hundeslædetur i Ilulissat

Skal du til Ilulissat er det en oplagt mulighed at prøve en hundeslædetur. Vi kan blandt andet anbefale en to dages hundeslædetur til Den døde bræ. Turen går ud fra Ilulissat, ud over Store Akinnaq til Nalluarsuk, hvorfra der er udsigt til Eqi-bræen. Derefter flyver slæderne hen over den tykke is mellem isbjergene.

Kan man køre på hundeslæde alle steder i Grønland?

Det er muligt at køre på hundeslæde nord for polarcirklen. Nogle af de nemmeste byer at komme til på vestkysten er Kangerlussuaq og Sisimiut. Vil du gerne opleve den grønlandske østkyst, så skal du tage til Tasiilaq og Kulusuk.

 

Du kan finde den destination i Grønland der passer dig bedst her, og booke en flybillet til en oplevelse for livet

VIDSTE DU AT


Ordet "Igloo" kommer fra det grønlandske ord "iglu", hvilken betyder hus. 

Igloo Lodge er World of Greenlands første vinterlodge

Turen til Igloo Ldoge sker ved at man kører med Pistemaskiner. 

Du kan tilkøbe oplevelser såsom en hundeslædetur til lokationen, eller Snesko vandring omkring Unesco-området. 

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Igloo Lodges Near Ilulissat From Above. Photo Erick Lee Visit Greenland

World of Greenland

World of Greenland er en grønlandsk turistoperatør med base i Ilulissat. Herfra tilbydes et bredt katalog af udflugter til lands, til vands og i luften, året rundt.
Udover oplevelser i Ilulissat, ejer og driver World of Greenland unikke lodges i Diskobugten, heriblandt Glacier Lodge Eqi, Ilimanaq Lodge og Igloo Lodge.
World of Greenland er drevet af at levere store oplevelser til den kvalitetsbevidste rejsende.

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Airplane On Landing Lane In Paamiut. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Greenland Travel

Grønlands Rejsebureau tilbyder oplevelses – og erhvervsrejser. Til Grønland. I Grønland. Og fra Grønland. Deres ekspertise og faglighed gør, at de altid kan tilbyde produkter og løsninger, der passer enhver smag.

Albatros Touring Bus. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Albatros Arctic Circle

Albatros Arctic Circle er et lokalt forankret selskab, som arrangerer ture både i Kangerlussuaq og Sisimiut.

På turprogrammets lange liste står indlandsis moskusokser, hvaler, forladte bygder, hundeslæder, vandreture tilbage i tiden og meget mere.

Hotel Soma Lav

Hotel SØMA

Sømandshjemmet tager et socialt ansvar i byen. Det gør de ved at støtte lokale initiativer løbende og selv stå for en række begivenheder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.