Ski og snowboard

Præparerede langrendsløjper, vilde fjeldsider, rolige nedture og vanvittige opture. I korte træk skisport af enhver slags i det grønne land.

Aktiv ferie for snefreaks

Grønlands længste skilift på 1000 meter ligger tæt på hovedstaden Nuuk. Også i Sisimiut er der lift. I flere byer findes gode langrendsløjper, som præpareres af de lokale skiklubber.

 

I Sisimiut er ski og snowboards hvermandseje. At være hjemsted for det internationalt kendte langrendsløb Arctic Circle Race forpligter, og byen har da også gode løjper og ruter til skitouring En gang om året står byen på den anden ende, når motionister og professionelle skiløbere fra hele verden spænder skiene på til en tre dages tur ind i baglandet med overnatning i telte.

 

Klik ind på heliskiing, hvis du vil have en fuldstændig svimlende oplevelse. Det foregår i Maniitsoq, der gennem flere år har trukket skientusiaster til fra hele verden. At blive fragtet med Air Greenlands helikoptere op til fjeldtoppene for gang på gang at tage turen ned ad hidtil uberørte løjper - det er stærkt vanedannende. Bo på hotel eller privat og find nye ruter hver eneste dag.

 

Ved Maniitsoq findes gletsjeren Apussuit, hvor der i en kilometers højde er fine muligheder for skiløb om sommeren. Mere end 1.000 km² ligger for enden af skiene, så kom bare af sted.

 

Alle steder i Grønland har turistbureauerne gode bud på, hvor du kan få luft under skiene.

VIDSTE DU AT


Microsofts Bill Gates var en af de første, der blev stærkt afhængig af heliskiing i Grønland.
Skiløbet 'Arctic Circle Race' har for alvor slået sit navn fast i den internationale langrendsverden. Løbet foregår hvert år i marts eller april. Sådan har det været lige siden 1998.
Der er langt mellem skiliftene i Grønland. Til gengæld har randonnée- og langrendsløbere uanede muligheder.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Greenland Travel

Greenland Travel

Greenland Travel tilbyder ferierejser med fantastiske oplevelser i trygge rammer. Rejsebureauet går forrest i udviklingen af Grønlands turisme - og er også Grønlands største erhvervsrejsebureau.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.