Dykning

Vi indrømmer; der er langt til tropiske temperaturer. Til gengæld lover vi undervandsrejser i næsten jomfrueligt dykkerland.

Gå ud og nyd det

Gå under og kom tæt på havkat, stenbider, torsk og ulke midt i skove af sukkertang med meterlange blade. Ildrøde søagurker og kammuslinger gør jer selskab. Lyder det kedeligt? Havet ved Grønland er på nuværende tidspunkt et jomfrueligt dykkerland, det er koldt, og det er fantastisk.

 

Fritidsdykning er en forholdsvis ny disciplin, og kun få rejsebureauer har aktiviteten på programmet. Sirius Greenland tilbyder ture ved vrag og grundstødte isfjelde ved Sisimiut og Ilulissat.

 

Turene gennemføres som en kombination af live-aboard, hvor du er af sted med båd flere dage. Fartøjerne er selvfølgelig godkendt af Søfartsstyrelsen, og sikkerhed har høj prioritet. Udforsk havets hemmeligheder. Dybt nede i det iskolde vand venter farverige naturdyk, strømdyk eller noget helt tredje.

VIDSTE DU AT


Temperaturen ved dyk er mellem nul og fire grader – det stiller krav til erfaringen.
Nødvendigt udstyr kan lejes hos arrangøren.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.