Ilimanaq lodge

Dette fjerntliggende rejsemål giver en sjælden mulighed for at koble af fra omverdenen og komme i kontakt med de imponerende vidundere i den arktiske natur og kultur. Bungalows er et mesterværk af moderne design, der passer perfekt ind i det omgivende miljø. Hvert omhyggeligt indrettet værelse byder på en betagende udsigt over flydende isbjerge, glitrende fjorde og klippefremspringende klipper.

En forsmag på Grønland.

Lodgens restaurant, KOKS Ilimanaq, er en verdenskendt restaurant, der præsenterer det bedste af det grønlandske køkken. Under ledelse af visionære kokke tager KOKS gæsterne med på en kulinarisk rejse som ingen andre. Restaurantens forpligtelse til at bruge lokale, sæsonbestemte ingredienser resulterer i en menu, der fremhæver regionens unikke smagsoplevelser og kulinariske arv. Fra saftige fisk og skaldyr, der er fanget i de nærliggende farvande, til urter og bær, er hver ret et kunstværk, der fortæller en historie om Grønland.

Den fulde KOKS Ilimanaq-oplevelse

Kort fortalt er Ilimanaq Lodge og KOKS-pakken en harmonisk blanding af eventyr, afslapning og gastronomisk ekspertise. Det inviterer dig til at tage på en rejse, hvor naturens storhed møder køkkenets kunstneriske kunnen. Fra det øjeblik, du sætter foden på båden, til den sidste bid af din KOKS-smagningsmenu, vil du blive indhyllet i en verden af arktiske vidundere.

 

Den 24 timers KOKS Ilimanaq-oplevelse omfatter:

  • Bådtur fra Ilulissat til Ilimanaq Lodge
  • KOKS-smagningsmenu
  • Overnatning i vores vidunderlige bungalows
  • KOKS morgenmad
  • En aktivitet efter eget valg
  • Bådtur tilbage til Ilulissat

KOKS dagstur

Tag med på en dagstur til KOKS Ilimanaq, og nyd et enestående kulinarisk eventyr.

Rejs gennem fantastiske arktiske landskaber og ankom til KOKS, en berømt restaurant, der ligger i Ilimanaq Lodge. Fordyb dig i smagen af det grønlandske køkken, mens du nyder en nøje sammensat smagsmenu, der præsenterer ingredienser fra lokalområdet. Før middagen kan du tage dig tid til at udforske den maleriske bebyggelse i udkanten af verden og nyde den fredfyldte skønhed i omgivelserne. Denne dagstur byder på en uforglemmelig blanding af gastronomi, naturvidundere og kulturel fordybelse.

 

KOKS Ilimanaq Lodge ligger kun en spektakulær sejltur fra Ilulissat.

 

Læs mere om KOKS Ilimanaq Lodge her.

VIDSTE DU AT


Ilimanaq Lodge befinder sig i bygden også kaldt Ilimanaq, syd for Ilulissat. 

Restaurantens bygning er en historisk bygning, som tilhørte Paul Egede, Hans Egedes søn.

Bygden har omkring 55 lokale indbyggere. 

World Of Greenland og Grønlands Rejsebureau har tilbud, der passer til dig og med udgangspunkt i Kangerlussuaq, Sisimiut samt Ilulissat og andre byer i Diskobugten.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Igloo Lodges Near Ilulissat From Above. Photo Erick Lee Visit Greenland

World of Greenland

World of Greenland er en grønlandsk turistoperatør med base i Ilulissat. Herfra tilbydes et bredt katalog af udflugter til lands, til vands og i luften, året rundt.
Udover oplevelser i Ilulissat, ejer og driver World of Greenland unikke lodges i Diskobugten, heriblandt Glacier Lodge Eqi, Ilimanaq Lodge og Igloo Lodge.
World of Greenland er drevet af at levere store oplevelser til den kvalitetsbevidste rejsende.

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Airplane On Landing Lane In Paamiut. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Greenland Travel

Grønlands Rejsebureau tilbyder oplevelses – og erhvervsrejser. Til Grønland. I Grønland. Og fra Grønland. Deres ekspertise og faglighed gør, at de altid kan tilbyde produkter og løsninger, der passer enhver smag.

Albatros Touring Bus. Photo Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Albatros Arctic Circle

Albatros Arctic Circle er et lokalt forankret selskab, som arrangerer ture både i Kangerlussuaq og Sisimiut.

På turprogrammets lange liste står indlandsis moskusokser, hvaler, forladte bygder, hundeslæder, vandreture tilbage i tiden og meget mere.

Hotel Soma Lav

Hotel SØMA

Sømandshjemmet tager et socialt ansvar i byen. Det gør de ved at støtte lokale initiativer løbende og selv stå for en række begivenheder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.